Vaš partner u EU projektima

Od savjetovanja i ponude vodećih rješenja za interaktivnu edukaciju, do implementacije i edukacije vaših zaposlenika. Odaberite iskusnog partnera za svoj EU projekt.

Razmatrate mogućnost sudjelovanja u EU projektima? Potreban vam je iskusan i pouzdan partner u planiranju, provođenju i praćenju EU projekata? Mi vas možemo kvalitetno pratiti kroz cijeli proces; od planiranja budžeta, izrade ponude, do isporuke i implementacije opreme ili softvera za vašu ustanovu, kao i edukacije kako ih koristiti.

Možemo vam ponuditi konkretna rješenja te edukaciju korisnika iz sljedećih područja

  • Softverska rješenja za izradu interaktivnih materijala za eUčenje, obogaćenih video klipovima, audio zapisima, animacijama i interaktivnim kvizovima znanja te za njihovu organizaciju u cjelovite kurikulume unutar LMS sustava. Saznajte više o rješenjima za eUčenje

  • Softversko rješenje za učinkovito učenje na daljinu, preko Interneta i bez tehničkih barijera. Na ovaj način na nastavi mogu jednako kvalitetno sudjelovati i fizički dislocirani učenici ili predavači, dok istovremeno štede na vremenu i troškovima putovanja. Saznajte više o rješenju za učenje na daljinu

  • Bežični prijenosni mjerni instrumenti za provođenje eksperimenata iz STEM predmeta. Riječ je o kompaktnim uređajima koji omogućuju izvođenje multidisciplinarnih eksperimenata i mjerenja u školi, a koji su potpuno opremljeni kako za rad u učionici, tako i na otvorenom prostoru te ih je moguće integrirati s računalima i tabletima. Saznajte više o mjernim instrumentima

  • Integracija interaktivnih/pametnih ploča, sustava za ispitivanje znanja, projektora i projekcijskih platna i ostale multimedijalne opreme za potpuno interaktivnu učionicu.

Najčešće sudjelujemo u projektima za sljedeće edukacijske ustanove ili navedena područja:

  • osnovne škole, srednje škole, fakulteti, privatna učilišta,pučka otvorena učilišta...
  • ustanove za obrazovanje odraslih i cjeloživotno obrazovanje
  • škole stranih jezika
  • udruge građana

Izdvajamo primjer uspješne suradnje

 

Srednja škola Andrije Ljudevita Adamića iz Rijeke, dobar je primjer uspješnog uvođenja informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) u svakodnevnu nastavu.

 
Suradnja HSM informatike i škole započela je projektom koji je škola provela uz financijsku pomoć EU fonda. Za potrebe unaprjeđenja edukacijskog procesa, HSM informatika je školu opremila hardverskim i softverskim rješenjima, koja su profesorima i učenicima imala za cilj omogućiti interaktivnu edukaciju, aktivno uključivanje, angažiranje učenika u svakodnevnu nastavu i u konačnici postizanje kvalitetnijih rezultata učenja. Zahvaljujući projektu, škola je opremljena s interaktivnim pločama za kompletnu nastavu, čime su iz upotrebe u potpunosti izbačene klasične bijele ploče.

Uz ploče, u nastavu su uvedeni i elektronički sustavi za provjeru znanja učenika te softverska rješenja Adobe Captivate i Presenter, za izradu interaktivnih multimedijskih nastavnih sadržaja, kao i Adobe Connect, softver za komunikaciju i učenje na daljinu, preko weba. Na Adobe Connect platformi razvijen je i laboratorij za učenje jezika, tako da se isti može koristiti i za sudionike koji nisu fizički prisutni na nastavi.

Kako bi se novi alati u školi počeli učinkovito koristiti i kako bi nastavnici bili poznati sa svim prednostima ovih rješenja za kvalitetniju suvremenu nastavu, HSM informatika ih je educirala za korištenje nove tehnologije. U kratko vrijeme je uvedeno mnogo novih rješenja za e-učenje, a oni su uspješno savladali njihovo korištenje. Škola je bila odlučna u uvođenju nove tehnologije, a zahvaljujući htijenju profesora i ravnateljice škole, učenicima je omogućena napredna interaktivna edukacija u skladu sa svjetskim standardima.
 
Pročitajte članak u cjelosti

TREBATE SAVJET, DODATNE INFORMACIJE ILI PONUDU?