O nama

HSM informatika se bavi informatičkim tehnologijama godinama, točnije još od 1990. Oduvijek radimo s vodećim svjetskim proizvođačima hardvera i softvera, a svojim klijentima od samih početaka pružamo cjelokupnu uslugu, od konzaltinga i implementacije do edukacije i podrške. Područje edukacije kako u edukacijskim ustanovama, tako i u tvrtkama svih profila, je oduvijek jedno od ključnih područja kojima se bavimo.

Zašto Lumen?

2000. godine Lumen je u tiskanom izdanju počeo izlaziti kao Newsletter HSM informatike. Najprije kao savjetnik-vodič u području multimedijalne-projekcijske opreme, da bi se kasnije proširio i u području softverskih rješenja. Paralelno s nama, razvijao se i sve više profilirao i Lumen. I u jednom trenutku, postao savjetnik u području tehnologija za unaprjeđenje edukacije. Ovaj web nova je generacija našeg Lumena.

Što i kako radimo

Zahvaljujući širokoj ponudi rješenja za interaktivnu edukaciju u klasičnoj učionici ili predavaonici i u virtualnoj učionici (na daljinu), pomažemo edukacijskim ustanovama i edukatorima u tvrtkama u stvaranju kreativnije i učinkovitije edukacije koja donosi rezultate.

  • Slušamo vas, analiziramo vaše potrebe, zajedno pronalazimo rješenje koje odgovara vašoj okolini, educiramo vas i pružamo vam podršku. Kroz ovakav sveobuhvatan pristup, ostvarujemo kvalitetne odnose sa svojim klijentima i zajedno gradimo rješenje koje će znatno unaprijediti vašu svakodnevicu.

  • Iz središnjeg ureda u Zagrebu te preko ureda u Beogradu i Sarajevu, radimo s klijentima u cijeloj regiji. Osim različitih projekata diljem Hrvatske, također smo redoviti sudionici konferencija s temama edukacije i tehnologije.

  • Radili smo i radimo s raznim profilima klijenata, od osnovnih i srednjih škola, preko fakulteta, do tvrtki koje žele unaprijediti interni sustav edukacija. Klijenti su različiti, ali svi imaju nešto zajedničko - žele unaprijediti svoj rad, ostvariti još bolje uspjehe te dugoročno promijeniti način prenošenja znanja na druge.

  • Obrazovanje se mijenja i ljudi danas uče na drugačije načine nego prije, što znači da se i sustavi obrazovanja moraju prilagoditi promjenama. Zato ćemo zajedno analizirati vašu okolinu, pronaći mjesta za poboljšanje i odabrati najbolje rješenje. I na kraju, educirati vas kako da svoje rješenje koristite na optimalan način te vam pružati podršku.

Kontaktirajte nas za detalje o rješenjima, implementaciju i podršku

Naši kontakt podaci i lokacija


HSM-INFORMATIKA d.o.o., Grada Mainza 19, Zagreb
t. +385 1 3908 930 , e. hsmsales@hsm.hr, www.hsm360.com

Radno vrijeme sa strankama: 8:30 – 16:30 (pon – pet)