Interaktivne ploče

Zaboravite spužvu i kredu – interaktivne ploče najbolji su alat za bolje i zanimljivije obrazovanje

 

Interaktivne ploče idealno su rješenje za sve koji žele povećati kvalitetu predavanja ili sastanka te potaknuti i motivirati učenike, studente i suradnike kako bi lakše postigli željene rezultate. Omogućuju vam da obrađujete, spremite, pošaljite e-mailom ili isprintate sve sadržaje koje unesete na ploču. Dimenzije i mogućnosti korištenja interaktivnih ploča su brojne. Od ploča na kojima radite s preciznom elektroničkom olovkom, onih na kojima sadržajima upravljate jednostavnim dodirom prsta ili pak modela koji omogućuju oboje, do praktičnih prijenosnih ploča.

Prednosti interaktivnih ploča

Fleksibilnost

Interaktivne ploče omogućavaju dijeljenje raznih vrsta sadržaja – uključujući fotografije, ilustracije, karte, grafove, igre i videozapise. Takvi alati istovremeno obogaćuju iskustvo učenja i pomažu proširiti vrste sadržaja koje se mogu koristiti u učenju. Zahvaljujući raznim načinima prezentiranja informacija, interaktivne ploče čine učenje dinamičnijim.

Poboljšana iskustva predavanja i učenja

Interaktivne ploče predavačima donose nove i učinkovite načine predavanja, a učenicima, studentima i suradnicima nove načine učenja. Interaktivni alati prikladni su za razne vrste učenja. Primjerice, oni koji najbolje uče vizualnim putem lakše će vidjeti elemente na interaktivnoj ploči, a onima koji uče taktilno dobro će doći ploča sa zaslonom osjetljivim na dodir.

Interakcija i dijeljenje

Ovakve ploče pružaju učenicima i studentima priliku da sudjeluju u predavanjima, a interaktivnost omogućava platformu za demonstraciju naučenog kroz dodir, crtanje i pisanje. Ovisno o modelu ploče, svaki sudionik može sudjelovati u predavanju pomoću vlastitog uređaja. Dodatno, interaktivne ploče omogućavaju jednostavne provjere znanja, uz brze rezultate.

TREBATE SAVJET, DODATNE INFORMACIJE ILI PONUDU?