Interaktivni edukacijski roboti

Savršen alat za jednostavno učenje osnova programiranja i rješavanja problema kroz igru

 

Interaktivna edukacija nije namijenjena samo starijim uzrastima – već od malih nogu kroz igru i zabavu moguće je naučiti osnove rješavanja problema i programiranja. Takva edukacija aktivira prirodnu želju za učenjem i upijanjem znanja u kritičnim fazama razvoja, bez opterećivanja klasičnim edukacijskim sadržajima.

 

Bee-Bot i Blue-Bot edukacijski roboti

Bee-Bot

Čvrsta konstrukcija i šareni dizajn kao stvoreni su kako bi privukli djecu da se poigraju s njima. Tipke za smjerove koriste se za unos do 40 naredbi kojima se Bee-Bot šalje naprijed, natrag, lijevo i desno. Pritiskom na zeleni gumb GO, Bee-Bot kreće u avanturu! Robot ima svjetlosne i zvučne efekte kojima označava kraj svake naredbe, kako bi djeca mogla pratiti program koji su kreirali.

Blue-Bot

Za razliku od Bee-Bot robota, Blue-Bot roboti imaju mogućnost korištenja uz pomoć Bluetooth standarda, što znači da ih je moguće usmjeravati kroz tablet ili drugi sličan mobilni uređaj. Čvrsta konstrukcija i šareni dizajn kao stvoreni su kako bi privukli djecu da se poigraju s njima. Blue-Bot proziran je kako bi djeca mogla vidjeti komponente koje se u njemu nalaze.

Mogućnosti edukacijskih robota

Zahvaljujući USB sučelju, Bee-Bot i Blue-Bot mogu se puniti putem računala ili običnog USB strujnog adaptera, a mogu se koristiti i u kombinaciji s pripadajućom mobilnom aplikacijom preko koje je moguće upravljati navigacijskim tipkama robota preko mobilnog uređaja. Edukacijski roboti namijenjeni su djeci od treće godine do nižih razreda osnovne škole.

Kontaktirajte nas za detalje o ponudi, implementaciji i podršci