Interaktivni ekrani

Osigurajte učenicima i studentima zaista interaktivnu edukaciju

 

Ekran osjetljiv na dodir, tzv. touchscreen, danas je svakodnevica i većina uređaja kojima se danas svakodnevno koristimo gotovo je nezamisliva bez ekrana osjetljivog na dodir prsta. Potreba za upravljanjem računalom jednostavnim dodirom prsta nametnula se i kad su pitanju veći ekrani – a ako se pri tom po ekranu može nešto i označiti i zapisati tekst, i sve to na kraju poslati elektroničkom poštom ili isprintati, računalo i ekran postaju još pristupačniji i praktičniji.

Prednosti interaktivnih ekrana

Istovremene točke dodira

S 8 ili 10 istovremenih točaka dodira, na Windows i Mac računalima, nekoliko učenika istovremeno može koristiti geste, poput zumiranja i rotiranja. Prirodno iskustvo učenja razvija esencijalne životne vještine suradnje, bez da su učenici toga uopće svjesni.

Još više mogućnosti korištenja

Ovisno o modelu ekrana, stvarajte sadržaj na moćnoj bijeloj ploči, prezentirajte video i foto sadržaj, pregledavajte internet, jednostavno se spojite na svoje Apple, Windows ili Android uređaje i dijelite sadržaj na njima zahvaljujući bežičnom prijenosu sadržaja.

Vrhunska tehnologija prepoznavanja

Zahvaljujući intuitivnom iskustvu korištenja i automatskom prepoznavanju prsta, olovke ili dlana, možete raditi štogod vam dolazi prirodno. Crtajte, pišite i bilježite bilo što na ugrađenoj digitalnoj bijeloj ploči koju možete prilagoditi vlastitim potrebama - jednostavnost bez premca.

TREBATE SAVJET, DODATNE INFORMACIJE ILI PONUDU?