Izrada edukacijskih sadržaja

Uz vodeća softverska rješenja jednostavno i brzo izradite interaktivne nastavne sadržaje

Kao vodeći alati za razvoj ovakvih edukacijskih sadržaja, na tržištu se ističu Adobe Captivate i Adobe Presenter. Oni vam omogućuju da PowerPoint prezentacije obogatite video klipovima, audio zapisima, animacijama ili interaktivnim kvizovima, i to bez znanja programiranja. Također, da jednostavno kreirate treninge, softverske simulacije i interaktivne kvizove univerzalno dostupne na svim uređajima.

Adobe Captivate

Pametno, od samog početka

Uživajte u jedinstvenom iskustvu stvaranja inovativnih fluidnih okvira – brže izradite potpuno responzivan sadržaj za e-učenje, bez potrebe za programiranjem. Automatski pretvorite računalno stvorene sadržaje u one prikladne za učenje na mobilnim uređajima. Zahvaljujući integracijI s Adobe Typekit rješenjem, možete pisati visokokvalitetnim fontovima, za vizualno impresivne sadržaje koji se dosljedno prikazuju na svim uređajima i preglednicima.

Produktivno, do samog kraja

Zakoračite u budućnost uz pomoć platforme koja će vam omogućiti da stvorite gotovo bilo kakav responzivan sadržaj za e-učenje. Od simulacije aplikacija do modula za testiranje i više – sve sa samo jednim alatom. Uživajte u više od 75.000 besplatnih sadržaja za e-učenje. Koristite Adobe Captivate Draft i jednostavno stvorite prezentacije. Jednostavno implementirajte i upravljajte nastavom, uz objavljivanje jednim klikom na Adobe Captivate Prime LMS.

Jedan alat, bezbrojne mogućnosti

Postignite sve što želite uz pomoć jednog alata za e-učenje – kreirajte štogod vam je potrebno, dizajnirajte prezentacije s Adobe Captivate Draft rješenjem i jednostavno ih pretvorite u responzivne nastavne jedinice. Uljepšajte sadržaj, uz rastuću kolekciju sadržaja. Stvorite sadržaj za m-učenje, prikladan za cijeli spektar mobilnih uređaja. Poboljšajte produktivnost koristeći nove fluidne okvire i kreirajte potpuno responzivan sadržaj za mobilno učenje, bez programiranja.

Adobe Presenter

Kreirajte video nastavni materijal u tri jednostavna koraka

Brzo i jednostavno kreirajte kvalitetne video nastavne materijale, snimajući sadržaj vašeg ekrana zajedno s vašim audio ili videom. Koristite jednostavno sučelje i u tri klika uredite i objavite vaš video.

Pretvorite klasične slajdove u interaktivni materijal za eUčenje

Pretvorite svoje PowerPoint prezentacije u interaktivni eLearning sadržaj. Dodajte svojim slajdovima kvizove, a zahvaljujući HTML5 podršci, omogućite polaznicima pristup vašim nastavnim materijalima kroz različite preglednike.

Pratite napredak svojih učenika i studenata kroz analitiku

Iskoristite ugrađenu analitiku, pratite napredak učenika i jednostavno uočite kojim učenicima je potrebna dodatna pomoć u učenju, kako biste se mogli posvetiti svakom polazniku točno onoliko koliko je potrebno.

Kontaktirajte nas za detalje, implementaciju i podršku