Korisničke priče

Ovdje možete pronaći samo neke iz niza iskustava koje su naši klijenti imali u radu s interaktivnim obrazovnim tehnologijama.
Kao ustanova za obrazovanje odraslih, za modernizaciju poslovanja obično koristimo rješenja tvrtki InFocus i Adobe, obzirom da su njihova tehnološka rješenja prilagođena potrebama obrazovnih usluga. HSM Informatika posredovala je u nabavci, implementaciji i edukaciji takvih tehnoloških rješenja u našoj ustanovi kroz vlastite investicije i nekoliko EU projekata. Zbog naravi našeg poslovanja, izuzetno je važno da sva tehnološka rješenja rade besprijekorno i na način prilagođen našim potrebama, a stručni tim HSM Informatike se pobrinuo da to zaista tako i bude.

Josip Sobin, direktor, Jantar

Osim osnovne upotrebe multimedije i interneta, u našoj školi često se održavaju razne konferencije, online obrazovanja zaposlenih, konferencije s drugim školama diljem Europe. Rješenje za naše probleme smo pronašli u HSM informatici. HSM informatika pomogla nam je podrškom, edukacijom, te upoznavanjem s novostima u digitalnom obrazovnom svijetu. Napredak u tehnologiji osigurao je povoljne prilike za oblikovanje novog edukacijskog okruženja: interaktivna nastava, lagana za pristup, fleksibilna, dinamična, zabavna.

Silvana Svetličić, prof., ravnateljica, Osnovna škola Ivana Cankara

Zahvaljujući uspješnoj suradnji sa HSM informatikom prvi smo u Hrvatskoj u nastavu stranih jezika uveli SMART Table, pametni stol za djecu te implementirali ostala interaktivna rješenja koja su učinila proces učenja bitno zanimljivijim.

Sanela Murica i Sanja Perinič Švorinić, direktorice, OMNIA Centar za strane jezike