HSM nagradna igra za sudionike skupštine NSZSSH


Prijavite se i osvojite večeru za dvoje!

Sudjelujte u nagradnoj igri i osvojite SelectBox večeru za dvoje koju možete iskoristiti u više od 130 ugostiteljskih objekata! Sve što treba učiniti je prijaviti sebe i kolegu za nagradnu igru te se prijaviti na naš newsletter. Izvlačimo šest dobitnika, odnosno tri prijave – svaki član pobjedničke prijave osvaja svoj paket “Stol za dvoje”.

Izvlačenje će se održati 8. srpnja, a dobitnike ćemo kontaktirati osobno i objaviti na stranicama HSM informatike. Sretno! 🙂
* Kliknite „DA“ ako ste suglasni da Vaše osobne podatke obrađujemo kako bi Vam mogli slati HSM NEWS – naš e-mail newsletter s novostima i posebnim ponudama HSM informatike te pozivima na događanja.


Znate li da obrađujemo Vaše osobne podatke?

Prilikom prijave na ovu nagradnu igru, dajete privolu da se Vaši osobni podaci koriste u marketinške svrhe HSM-informatike d.o.o. te će se oni koristiti samo u te svrhe i neće se dostavljati trećim stranama.  Ovim putem se također prijavljujete i za HSM NEWS, s novostima i posebnim ponudama HSM informatike te pozivima na HSM događanja. Prilikom primitka svakog HSM NEWS e-maila možete promijeniti svoje postavke ili se odjaviti s naše mailing liste. Više o samoj obradi Vaših osobnih podataka možete pročitati u našim Pravilima za zaštitu privatnosti.