Projektori i projekcijska platna

Odaberite idealan model projektora i projekcijsku površinu

Učionice i predavaonice zahtijevaju projektore koji kvalitetno prikazuju klasične PowerPoint slajdove, ali koji su istovremeno dovoljno snažni i svestrani za video projekcije i različite multimedijalne sadržaje. Škole, fakulteti i druge edukacijske ustanove po posebnim, edukacijskim cijenama mogu nabaviti sve prezentacijske projektore i tako si po povoljnijim uvjetima osigurati vrhunsku opremu.

Prednosti kvalitetnog edukacijskog projektora

Prezentacijski i edukacijski projektori učinkovito su rješenje za svaku prezentaciju, predavanje ili sastanak. Namijenjeni su najširoj skupini korisnika i imaju veliki izbor modela i cijena.

Visoka svjetlina i visoki kontrast

Modeli projektora iz naše ponude pružaju svijetle, jasne slike čak i s upaljenim svjetlima u prostoriji, a njihov omjer kontrasta dodaje oštrinu tamnim crnim tonovima i bjelinu svijetlim tonovima. Unaprijed definirani načini rada omogućavaju vam najbolju sliku na raznim površinama.

Eko način rada

Naš najpopularniji edukacijski model projektora omogućava vam da brzo zatamnite ekran kako biste usmjerili pozornost publike na sebe. Radi se o funkciji koja smanjuje potrošnju energije lampe do 30% i bitno produljuje životni vijek lampe, što dugoročno štedi i novac.

Spreman za 3D

Projektori danas podržavaju čak i više vrsta 3D projekcije – uključujući one preko HDMI kabela, Blu-ray medija, video igara i ostalih računalnih sadržaja. Moguće je stvoriti zaista interaktivno iskustvo obrazovanja, koje će omogućiti učenicima da uče i pamte na potpuno novi način.

nekoliko pojmova iz svijeta projektora

ANSI LUMEN

Mjerna jedinica za mjerenje intenziteta svjetlosti. Načelno, što više ANSI lumena to kvalitetnija slika u prostorima s većom ambijentalnom rasvjetom.

REZOLUCIJA

„Preciznost“ prikaza slike projektora. I ovdje, kao i kod ANSI lumena vrijedi pravilo „što više to bolje“, veća rezolucija = detaljniji prikaz slike.

LAMP FREE

Hibridna tehnologija lasera i LED osvjetljenja zamjenjuje standardnu lampu. Vijek trajanja izvora svjetla produljuje se na čak 20.000 sati za bezbrižan rad godinama.

3D

3D projekcije nisu rezervirane samo za uživanje u filmovima već i za prikaz 3D edukacijskih sadržaja, od biologije, kemije, fizike i matematike do prikaza tehničkih modela.

Projekcijska platna

 

Neizostavan dio velike i kvalitetne slike uz projektor je projekcijska površina. U slučaju da imate dovoljno velik i potpuno ravan bijeli zid, isti može poslužiti svrsi. No, je li to dovoljno dobro? Za razliku od zida, projekcijska platna imaju jasno označene rubove, koji služe za zadržavanje fokusa na projiciranoj slici, savršeno su bijela, ravna i glatka, a po potrebi ih možete zarolati i osloboditi prostor za nešto drugo.

Izaberite platno po svojoj mjeri

Samostojeća platna

Ako trebate platno koje možete jednostavno koristiti na različitim lokacijama, preporučujemo neki od prijenosnih modela platna na tronošcu, što vam omogućava da brzo i bez problema preselite platno iz jedne učionice u drugu, a svejedno uživate u kvalitetnoj površini za prezentacije.
Ponuda samostojećih platna

Zidna i stropna električna platna

Električna platna su najelegantnija i za korisnika najjednostavnija varijanta. Upravljanje takvim platnima može biti pomoću zidnog prekidača, bežičnog daljinskog upravljača, ili preko sustava za automatizaciju, gdje se platno automatski spušta prilikom pokretanja projektora.
Ponuda električnih platna

Zidna i stropna mehanička platna

Platna s mehaničkim upravljanjem najčešće srećemo u učionicama jer su najjednostavniji, ali i vrlo povoljan način za osiguravanje kvalitetne površine za projekciju. Ovisno o željenoj veličini projekcije, formatu slike projektora, te budžetu, odaberite između brojnih modela.
Ponuda mehaničkih platna

TREBATE SAVJET, DODATNE INFORMACIJE ILI PONUDU?