Upavljanje informatičkim učionicama

Jednostavno, učinkovito i pouzdano softversko rješenje za upravljanje računalnim učionicama

 

Ovo iznimno učinkovito i cjenovno prihvatljivo rješenje za upravljanje računalnim (informatičkim) učionicama, omogućuje nadzor rada korisnika na računalima, komunikaciju profesora s pojedinim korisnikom ili pojedinog korisnika s ostatkom razreda, slanje poruka pojedinim korisnicima, sastavljanje ispita i izvoz rezultata nakon završetka testiranja, dijeljenje različitih dokumenata s korisnicima, blokiranje određenih stranica, kao i mnoge druge prednosti koje LanSchool čine optimalnim rješenjem za upravljanje računalnim učionicama.

LanSchool

Lakše praćenje rada

Lako nadzirite korisnike pomoću prikaza minijatura, kako biste brzo vidjeli zaslon svakog korisnika bez obzira na udaljenosti. Koristite chat funkciju kako biste komunicirali s korisnicima. Možete vidjeti cijelu učionicu s bilo kojeg uređaja i operativnog sustava. Ostale mogućnosti poput snimanja ekrana, pregleda internetske povijesti i nadzor tipki pomažu u održavanju sigurne okoline za sve korisnike.

Ušteda vremena

Maksimizirajte vrijeme predavanja, zahvaljujući brzim alatima i personaliziranim postavkama. Šaljite i skupljajte domaće zadaće elektronskim putem. Pokrećite aplikacije i web stranice bez čekanja i s vlastitog mjesta palite ili gasite uređaje.

Učinkovitija predavanja

Učinite predavanja još učinkovitijima emitiranjem profesorskog zaslona ostatku razreda. Odaberite zaslone polaznika kako biste podijelili njihov ekran s ostatkom. Jednostavno pretražujte internet zajedno, tako da polaznici vide točno što se događa. Distribuirajte ankete ili kratke kvizove, a rezultate odmah možete podijeliti s njima. Koristite daljinsko upravljanje, za brzu pomoć.

Brz i jednostavan pristup

LanSchool je postavljen tako da je olakšan pristup funkcijama koje najviše koristite. Lista gumbiju na vrhu konzole omogućava jednostavan pristup izborniku i mogućnostima, a lako ju je personalizirati.

Lakša procjena napretka

Koristite moćne značajke LanSchoola kako biste procijenili napredak korisnika, kako bi znali kome se morate koliko posvetiti. Dobijte brze odgovore s funkcijom glasanja ili iskoristite mogućnosti testiranja, uz zaključavanje uređaja prilikom testa. Izradite prilagođene testove i ocjenjujte u stvarnom vremenu. Moguće je napraviti izvoz ocjena i rezultata, kao i odmah ih podijeliti s polaznicima.

Jednostavnija administracija i procesi

Dostupan je izvještaj o korištenju tehnologije (web stranica i aplikacija). Moguće je dijeliti softvera preko mreže, kao i vidjeti sav dostupan softver i hardver na jednom mjestu. Učiteljska konzola ne plaća se dodatno.

Kontaktirajte nas za detalje o rješenju, implementaciju i podršku